25h, 10min i Glasgow!


Upp klockan 06:00 på lördag morgon! Tåget från Birkdale gick klockan 07:02! Coachen gick08:15 från Liverpool!
Ca 6 timmars bussresa, två stopp & var framme 14:05! Jättefint landskap på vägen! Väl framme möts jag av Hannes! & det första vi gjorde var typ att gå & kolla in Universitetsbyggnaden, som var ASCOOL! Alltså AAASCOOL!!!
Tunnelbanorna vad astöntiga! XD Typ som små tunnelformade....löjliga saker! :P Fan att jag inte fotade dem alltså! Det får jag ta & göra nästa gång!
Vi gick & hämtade en upblåsbar säng, som vi sen inte fick upp , vilket resulterade oss två, skavfötters i vÄRldens minsta säng!
Vi gick tilll ett te-ställe som var himla mysigt med hur mycket te som helst & typ menyer med värsta historien om te & jag vet inte vad! Det var så mycket text att jag orkade inte ens läsa!
Trevligt prat iallafall! :)
Sen! Köket! det var fruktansvärt! Jag har aldrig varit med om nåt liknande! Alltså, det gick inte att gå in utan skor, & sätta sg på en stol var det inte tal om! Det var pizzakartonger överallt, skräp, disk, smuts, kladd & folk som konstant rökte på! Usch & fy & blä!
Sen var det middag med några av Hannes kompisar, eftersom att han fyllde 20 tidigare i veckan! & lite dricka sådär! & jag var inta alls full den kvällen! Jag lovar! :P....Eller?
Vaknade & somnade i typ en timma på morgonen, men klockan 7 var jag så klarvaken så jag bestämde mig för att sätta mig upp! 10 över sju var både jag & Hannes uppe & påklädda! Sen pratade vi  lite med Lisa över Skype!
Mycket trelvligt! Bara att jag var så jäkla trött så jag sa väl kanske inte så mycket :P
Upp & hoppa! Ut & gå!
Till museum gick vi! Fast vi pratade typ mest om böcker & filmer & så, snarare än att kolla vad som fanns i museet...Eller ja, lite kollade vi ju runt också :P
Tog en fika innan coachen gick 15:15! Sen var det en lååång resa hem! :/

Seg i huvudet!


Japp! Idag är det segt! Minstingen är hemma & sjuk! Eller ja, just nu verkar han må ganska bra, men igår hade han 39,5 graders feber & en hemsk hosta! Pappan ska operares idag också! Så han kommer hem imorgon, vilket kommer leda till en fruktansvärt ledsen & arg (& jobbig) Benjamin!
Usch, jag längtar hem! Jag vill bara sätta mig på planet (eller en båt eller vad som helst) & åka hem nu & stanna hemma ett tag! Det skuulle vara så skönt för både själ & hjärta! & huvud!

Underbara Lea! <3


I förregår kom min guddotter & min bästa vän blev mamma!
Jag har aldrig varit lyckligare, samtidigt som paniken är på topp!
Jag är inte där! Jag når dem inte! Jag kan inte röra vid varken den ena eller den andra!
& vulkanen ger inte upp! & varnda gång den har fått  utbrott har Katla vaknat strax efter!
Detta betyder att det kan ta lång tid innan jag får komma & hälsa på mina underverk!
Jag längtar så jag dör!
Jag grät när jag fick det första meddelandet om att det var på gång!
Jag är full av lycka!
& jag önskar min bästa vän, min vän & deras vackra liv all kärlek!
<3 <3 Jag kan inte vänta tills jag får se er alla tre! <3 <3

Mina grabs! :)


Ja......

Idag känner jag mig olycklig. Eller jag ska inte säga idag, snarare nu på eftermiddagen. Allt har känts helt hopplöst & jag har bara känt mig oönskad & värdelös! Men så är det väl vissa dagar.
Idag ska jag natta pojkarna för första gången! Det kommer ju bli jobbigt, jag kan ju inte deras sånger & så som de sjunger varje kväll! Men de får helt enkelt sjunga dem för mig :) De är iallafall väldigt glada över att jag ska natta dem! Så där känner jag mig väl iallafall lite önskad. Men humöret har varit väldigt mycket up & ned idag.
Jag har skrivit ett brev också....Eller det gjorde jag igår, men det avslutades idag. det kändes så bra att skriva igår, men idag blev det verkligen ingenting. så nu  har jag bestämt mig för att det i princip nästan ska vara klart. Tre dataskrivna sidor, så det är väl okaj. Jaja.....Nu orkar jag inte skriva mer här heller.....I'll talk to you later!

Sebbe&Alex!


Alex i England!

Igår åkte Alex hen efter en vecka hos mig i England! Hon landade förra måndagen kl 19:25 på Liverpool John Lennon Ariport! Jag var där typ 45 innan....Utifall att jag skulle åka fel på väg dit eller nåt :P Typiskt mig....Tidspessimisten! Men en öl blev det iallafall! Det gillar jag med flygplatser! :) Jag gillar faktiskt flygplatser i sig! De är mysiga! Roliga pratglada människor överallt! Trevligt! Iallafall! Ut genom dörren kom hon kanske runt.....tjugo i nån gång? & så såg jag henne inte ens! Jag vakade över den där jäkla dörren som en hök, men jag missade henne helt! Hon kom upp till mig i baren där jag satt! Helfel blev det! :P ^^ Men, äh! Spillerill! Sen åkte vi hem....Åt lite middag...Jag hade bakat en kaka som jag satte ljus i & så sjöng jag (& Ted över skype^^) "Ja må hon leva"...Gjorde inte mycket mer den kvällen. Det tog ju tid att komma hem från flygplatsen :P
Tisdag! Gjorde oss iordning & tog en promenad till Southport! Men helt ärligt var vi så sega med att komma iväg, så vi hann typ in i en affär, sen satte vi oss på mitt fik & sen stängde allt! :P Bara att gå tillbaka hem! Filmkväll & promenad! Mysigt!
Onsdag! Tog lååååång tid (för mig) att komma iordning! Gick upp typ 8, men segade i timmar! Innan Alex kom upp typ fyra timmar senare, satt jag fortfarande i pyjamas fraamför TV & dator :P När Alex var redo att gå, satt jag fortfarande kvar där! Sen fixade jag alla grejer snabbt som attan, så jag skulle slippa det resten av veckan (Förutom slutstädningen) & sen bar det av mot sanddynorna! Tar en liten stund att gå, & varmt var det! Köpte en vattenflaska på vägen (som dock inte rördes) & vandrade på! När vi kom fram sa Alex lite fundersamt ".....Är det här sanddynorna?" Det var lite mer gräs än vad hon väntat sig ;P Men när vi börjat gå in mellan dem lite mer blev hon bara gladare & gladare! Till slut är det som att hon hittat sitt eget ställe i världen! Vi gick upp på en av de högre dynorna & jag pekade ut Birkdale & Ainsdale & Southport & så :) Alex blev fem år gammal igen & sprang ned i full fart & upp igen! Sen satt vi i säkert två timmar på den där dynan & pratade om fyllor!^^ Riktigt kul! Sen var det hem, middag, film &....mja...sovdags? :P
Torsdag! In till Liverpool (,.......Jag tror att jag kanske har blandat ihop nån dag....Fast jag vet inte....Skitsamma!) & till World Museum! Gick till Diosaurie-utställningen, Antika Egypten-utställningen & lite andra som var på vägen :) Det var kul! Gick till New Look där Alex köpte lite kläder - Jättefin topp & Jeggins :P Jag köpte en klänning :)
Sen gick vi väl runt lite & kollade & sen (när fötterna höpp på att trilla av) så åkte vi hem! ....Ingen större middag den kvällen :P
Fredag! Skulle ha varit städdagen, men så blev det inte! In till Southport istället & gick runt! Fredagen blev inte så mycket mer än så :P
Lördag! Fyfan vad jag städade! Det var helt sanslöst! & senn ville Alex att vi skulle gå & äta eftersom det var sista ensamma kvällen innan familjen skulle komma hem igen! jaha?! Okaj, jag måste bara städa klart & duscha & göra mig iordning snabbt! En timme senare....Kanske en & en halv, var vi iväg iallafall! Efter mycket klädprovande & skit! Men vi hade en trevlig kväll, förutom att Alex hade huvudvärk :P Det var lite tråkigt...Blev bättre dock när vi kom ut från den jättevarma restaurangen! (Btw så jobbar en sjuuuukt söt kille där som servitör! :D Han är verkligen jättesöt & trevlig! :)......Okaj, det kanske är hans jobb att vara trevlig, men ändå!....Alex la inte ens märke till honom!^^)
Söndag! Jag går upp runt 9 & går ned i vardagsrummet där pojkarna sitter som klistrade framför TV:n När jag säger hej springer båda upp från soffan, överglada & jag får världens hårdaste, längsta kramar! Så himla underbart! Åh, vad de hade saknat mig! Jag blev jäätteglad! XD Sen frågar Benjamin stolt om jag kan se nåt annorlunda med dem! Haha, gensat lägger jag märke till deras nya halsband som de fått under semestern! (De var på nån av Kanarieöarna....Jag minns inte vilken..) Ojojoj, vad stolta de var överderas nya halsband! :D Underbart!
En stund senare kommer Alex ned & möts av nyfikna glada små barn :) Haha, det var kul! Även den dagen gick vi in till Southport. Men denna gång gjordded vi lite mer! Vi gick ut på piren (som är typ milslång känns det som) & åt glass & dounats! :) Sen gick vi & satte oss vid vattnet i soleen en stund & sen bestämde vi oss för att hyra en liten båt & åka runt i det fånigt lilla området man fick hålla sig inom^^ Men det var mysigt! Sen gick vi & tog en fika igen :) & sen gick vi vidare & kollade runt lite & sen åkte vi hem & åt en lite mer fancy middag (nu när familjen lagade mat istället för jag, som lagade lite mer enkla glrejer^^). Sen satt jag & Alex & Tiina & Tim ett tag & pratade & sen gick jag & Alex upp på rummet....& efter en stund var det dags att sova igen!
Måndag! Går upp vid 7! Halv åtta väcker jag pojkarna & ser till att de får på sig skoluniformerna, gör gröt & vid tjugo i 9 tar jag dem till skolan! Kommer tillbaka hem ca 10 över & väntar på att Alex ska vakna! Vilket hon gör runt.....11 tiden kanske? Vid 12 ungefär går vi ut & sätter oss i parken ett tag! Sen vid tre är det dags att hämtta pojkarna igen! Jag lovade Benjamin på morgonen att ta med mig Alexx när jag skulle hämta dem, så det gjorde jag också! Sista biten till huset hade vi en "Family run" Då alla helt enkelt springer så fort de kan till huset! :) Benjamin först, sen Daniel & sen jag med alla deras grejer i händerna & Alex i klackskor! :D Fint var det!
Ombyte för pojkarna, mellanmål, snabbt sällskapsspel & sen var det dags att börja åka mot flygplatsen! På väg hämtade vi upp Tiina från jobbet! Väl framme stannade jag kvar med Alex medans familjen åkte hem! Än en gång blev det öl & samtal! Tog en cigg också innan det var dags! Alex sprang in på toa & jag stod kvar ute & så frågar en kvinna som stått bredvid oss ett tag "Ska ni också till Sverige?" Jag blev så förvånad att hon pratade svenska så jag sa först "Ja, det ska vi!" Men ändrade mig snabbt när jag kom på att, nej det skulle jag ju inte alls det! Bara min syster! Kvinnan & hennes man hade varit & hälsat på deras son i Ormskirk (Ligger en bit från Southport) & vi pratade lite....bara allmänt om ingenting :P
Sen var det dags för Alex att gå igenom säkerhetskontrollen & det var Adjö tills vi ses igen! Puss & Kram!
Det var väl lovet i helhet! Sija SOOOOOON! ;) :* <3

Tidsfödriv i nattetid!

Nattens tystnad är alltför hög för att öronen mina ska med ljudet orka!
Tårarna bänner alltför mycket för att mina händer dem ska kunna torka!
En rastlöshet tar nu över det som en gång har varit min inre ro!
En gång i tiden fanns mellan mig och dig en kraftfull, präktig och välbyggd bro!
En slägga av sten har nu förvandlat denna bro till större och mindre högar av grus!
Grått och värdelöst så som min dag där jag aldrig längre finner nåt ljus!
Och därmed sitter jag här nu ensam i den tysta natten med värkande själ!
Och det enda som jag önskar i livet är att du alltid ska stråla och alltid må väl!


Torsdag, 1 april, 2010

Ojojoj, lång dag idag! Upp & hoppa vid sju, fixa klder & frukost till pojkarna, hänga tvätt, vika tvätt & stoppa in i garderob & byrå, tömma diskmaskin, fylla diskmaskin, köra diskmaskin, slänga gamla vissna blommor, ge pojkarna lunch, städa & rensa & organisera, ut till parken, gunga, spela fotboll, spela "tennis" (ett tag tom båda två samtidigt, tennis med ena & fotboll med andra), leka kull, "gymma" i lekparksgymmet, springa frm & tillbaka över e jääääättestor gräsmatta, leta reda på en borttappad vante, skynda in innan regnet kommer, hänga ny tvätt, tömma ny diskmskin, göra varm choklad åt pojkarna, spela nåt konstigt spel, trolla på en massa olika sätt med trollerilådan, försöka lära Benjamin att blanda korten, rita lite, läsa tre sagor för Daniel, lägga pussel, klistra på klistermärken på nån klistermärkstavla, nästan somna i soffan, få snörena på tröjan knutna om & om igen av Daniel som försöker göra så att jag aldrig nånsin ska kunna få upp dem igen, samtal från den förlorade fadern, städa undan allt på bordet & allt annat, duka, äta & till slut försvinna upp på rummet  där jag nu ska njuta av How I Met Your Mother!
Typ tre eller fyra koppar kaffe, men är ändå trött som FAN!

RSS 2.0