Varför?

När man skriver blogg händer nånting jättekonstigt. Iallafall blir det så för mig. Jag glömmer helt att människror kan läsa vad jag skriver. Tankar som är menade för mig & ingen annan läggs upp för vem som helst att se. Som om jag skrev en dagbok & sen la upp den. Så himla fånigt!

Förevigt?



Jag & min älsklingskompis har många "Våra låtar". Våran första är "My heart will go on" av Celine Dion. Idag.....Eller ja...För tio minuter sen, så tänkte jag att jag skulle lyssna på den & minnas tillbaka på hur vi varenda dag brukade stå i skolans kök med varsin lur i örat & mima & alla runt omkring tyckte att vi var helt knäppa i huvudet, men det sket vi fullständigt i! Så blev det inte när jag satte på den. Istället var det som om jag såg framtiden! En hemsk framtid! En framtid där jag inte längre hade min tvillingsjäl! Hon var död! Borta! Inte längre i mitt liv! Där satt jag på begravningen & stirrade på kistan min bästa vän låg i. & låten spelades. & jag grät. & jag hade bestämt mig innan för att inte gråta, men nu struntade jag i allt. Sminket rann & hulkandet blev allt hårdare. Bröstet smärtade & ögonen sved som aldrig förr. En del av mig dog. En stor del. Jag skulle aldrig kunna ringa min älsklingskompis igen. Skulle aldrig mer få höra hennes röst. Hennes hemska åsnegarv blandat med grymtningar! Aldrig mer höra hennes skrik när hon blir rädd. Aldrig mer få höra henne säga "Heej" & betona det på det där sättet som är så typiskt henne. Jag grät till & med över att hon aldrig mer skulle kunna säga "Det var förskräckligt, det var nästan så jag tänkte börja städa, men så tänkte jag- Ne, det tänker jag inte göra!" efter att ha gått in i mitt stökiga rum & halvt fått slag av röran jag ställt till. & nu sitter jag bokstavligt talat fortfarande & gråter! Herregud! Jaag kan inte sluta! Jag är så sjukt rädd att nånting ska hända! Speciellt eter att jag åkt tänker jag på sånt hela tiden! Jag missar så mycket & jag kan inte kontrollera nånting! Det gör mig galen! Fan, jag avskyr det! Nu jävlar måste alla kolla åt båda hållen innan ni går över gatan, håll er långt in på alla peronger, Var försiktiga med kontaktuttag, lek inte med knivar (riktar detta främst mot J) & där ingår även svärd (J igen!) Akta er för piller & annat, ställ inte ifrån er era glar & flaskor, 6 gör ni det, så drick inte ur dem igen! Gå aldrig hem själva fulla eller över huvud taget senare på kvällen! Akta alla istappar om det finns några kvar! Kolla inte genom nyckelhål, folk blir skjutna på det sättet! ....Så öppna inte heller dörren om ni inte vet att nån ska komma! Allt kan varaa farligt! Var försiktiga! Skydda varandra! Jag behöver fler levnadsrapporter!

Pirater!

Idag har jag köpt en ny piratbok! "Pirates and Privateers" av Charlotte Montague! Den är helt fantastiskt & innehåller allt & får mig att bli jÄttepeppad, så nu sitter jag för X:ade gången & skriver! Skriver skriver skriver! Om pirater! Nu är det dags igen! & det är så himla skönt! För jag vet att när dessa perioder kommer, så behöver jag oftast inte så mycket mer umgänge än mina böcker, penna, block & internet! Kanske kan dagarna till & med böja gå lite fortare!? Man kan ju alltid hoppas! För tillfället är det Bartholomew Roberts som gäller, men jag ska faktiskt börja på någon helt ny sen! Nån som jag faktiskt inte tror att jag NÅNSIN skrivit nånting om! Finns nog inte heller med på min hemsida! Grace O´Malley! Jaop! Jag ska fortsätta på hemsidan också, & försöka göra klart den så småningom. & när den är färdig så får folk gå in & kolla på den! :D Men inte just nu, för nu är den bara skit & man kan knappt läsa om nånting än så länge! (& jag hade ett år på mig! Fan vad aktiv jag måste varit!) Jag är iallafall himla glad! Men nu måste jag faktiskt börja lämna plånboken hemma när jag går ut, för det här funkar inte längre! Men tänk om jag skulle hitta en ny fantastisk bok! Ojojoj! Den här kostade bara 4,99 pund! Typ 56 kronor! Slutrea! Underbart! Jag köpte 3 böcker & lite andra grejer & allt gick på ......17 pund eller nåt tror jag! Allltså ca 190 kronor! Billigt!!! Men farligt om man tittar runt alltför noga! :O

RSS 2.0