NU ÄR VI NERE PÅ 20-SIFFRORNA!!!!!

29 DAGAR KVAR!!! & JAG LÄNGTAR IHJÄÄÄÄL MIG EFTER ATT FÅ KOMMA HEM! 4 veckor & en dag kvar! Det är inte mycket, men det känns ändå  väldigt långt bort! Men SHIT! Att gå från 30 till 20 -siffra gav mig lite nya krafter & nytt hopp, måste jag säga! OJ, så skönt det ska bli att få komma åka HÄRIFRÅN & kmma HEM! HEM HEM HEM HEM HEM HEM HEM HEM HEM HEM!!!!!! Hem, ljuva hem! :) <3 <3 mmmmmmmmmmmm :)

Tisdag, 22 juni, 2010!

Idag började ännu en av personalen på cafet prata med mig lite sådär extra! Kalem fick jag veta att han heter. Lite pinsamt var det, jag satt precis & övade in Picasso's fullsständiga namn när han frågade vad jag gjorde. Men det var kul, det ledde till att vi skrattade lite ihop! :) Woho, Sabina made a new friend! XD Sen pratade han faktiskt mer & mer med mig under dagen! Mycket trevlig människa! :D

Jobba i helgen!

Vilket betyder att det inte blir nån utgång med någon 37-årig irländare! Tror jag jobbar nästa helg ockå... & kanske helgen efter det...Det är rätt mycket nu, föräldrarna är borta en del..

37-årg irländare?

Vad tycker herrskapet? Ska man dra ut med en 37-årig irländare (med en 13-årig dotter hemma i Dublin) nästa helg? Ja, fan! Så änge det är oskyldigt! & tydligen är Liverpools nattliv ett måste! :P Hmm...

SKITMATCHER!

Idag förkorade Tyskland mot Serbien, vilket gjorde mig vansinnig! Slovenien vs USA slutade med 2-2! & England vs Algeriet slutade utan ett ENDA mål! INTE bra! KATASTROFALT! Så här kan de inte hålla på! Hur fan ska det gå då de möter Slovenien???

Baka Kaka!


Idag ar jag & pojkarna bakat Brownie/Mud cake! Jättemysigt har det varit! Inga problem alls idag! :D

40 dagar kvar!

& jag ruttnar! Plus att jag vet inte hur jag ska få hem alla grejer! & pojkarna blir värre för varje dag som går! Idag var värre än nånsin! Benjamin båda slog & sparkade mig! Jag blev sjukt förvånad & så sjuukt råförbannad! De har i princip helt slutat lyssna på vad jag säger, jag vettefan vad  jag ska göra! Nu vill jag verkligen bara härifrån! Jag är så trött på den här skiten! & den oförtjänta kritiken!

Namn!


...Tror jag är nåt som de flesta tänker på. Vad de själva heter, vad för namn de gillar i allmänhet, & främst vad deras (blivande) barn ska heta! Jag är expert på den här punkten! Blivande barn's namn är nåt av det bästa jag vet att drömma om! & jag har haft en rad av både tjej & kill -namn! Jag har bl.a haft (Tjejnamn) Kim, Monica, Nicole, Jonna (som för övrigt var ett av mina favoriter), Joline, Jo, Pheobe, Libby, Elva, Abby, Hallie, Piper, Logan, Grace (också en favorit), Ruthie, Alix, Ronja, Prue, Storm, Rory, Anastasia, Paige, Nike, Mia, Melody, Maggie, Lona, Dylan, Joy, Ivy, Haley, Nief, Fay, Willow, Billie, Angelica, Simone, Megan, Vita, Vi, Courtney, m.m. (Har jag glömt nåt....?....Säkert! Jaja) & (Killnamn) Fredrik, Kevin, Anton (Läskigt?), Leo, Leopold, Leigh, Lex, Johan, Axel, Matt, Logan (igen), Rees/Rhys, Wyatt, Jessie, Jimmy, Keith, Lon, Matte, Locke, Raphael, Plato, William, Rover, Rye, Timon, m.m. (Glömt nåt här?)
Okaj, så vissa av dessa kanske inte var namn som jag ville ge mina barn riktigt, utan bara var coola (enligt mig), men de flesta har övervägts faktiskt! En del, som jag hade för många år sen, förstår jag inte alls varför jag ville ha! Men men, tiden går & man förändrass!
Nu har jag iallafall kommit på ett nytt namn till en liten flicka! & det känns väldigt rätt!
Alexandra Loudi Hinze
Alexandra efter Alex, Louid efter mamma Louise, & så såklart Hinze...Eller?...Det beror på vad den blivande mannen har för efternamn! ;P
Okaj, så Loudi är en stad i Kina...So what? Jag tycker om det!
Har prövat stava det som:
Lodi
Lodie
Loudie
&
Loudi
& jag tycker att det sista känns bäst!
Betoningen ska ligga på O & inte I! Bara så vi har det klart!
Haha, det bästa med det här är att jag inte har några planer på att skaffa barn förren om kanske 6-7 år! Men skitsamma, jag tycker jag kan få hålla på iallafall! :D
& det här namnen känns verkligen så sjukligt bra! Jag vettefan om jag kommer hitta ett pojknamn som toppar detta! Men som sagt, jag har några år på mig! ;)

BRAINSTORMING!!!!


Think Think Think Think Think
Oj, vad mycket jag vill göra!!!!!!!!
Write Write Write Write Write
HUR SKA DET GÅ???? :O

Jag & mina monster!


Nu är pojkarnas två veckors ledighet slut & jag jublar! 11 timmars dagar med dessa är inte en dans på rosor! Nästa vecka ska jag njuta av sex timmars egentid då de är i skolan! Skitsamma om jag har annat jag måste göra, jag slipper höra mitt namn var femte minut medans jag gör det! Underbart!

SKRIV!

Har börjat skriva en novell! Hittills är det tolv handskrivna sidor som jag nu försöker jobba in på datorn! Det är nästan lite deprimerande hur lite det ser ut att vara då det är dataskrivet! Men men! Än är den inte klar! Mycket jobb kvar!

 

För övrigt är jag jättesugen på att se Jurasic Park filmerna! Måste köpa dem vid nåt tillfälle! Har bara ettan & tvåan nu på VHS, vilket inte duger!


Ålwäjs lukk ån de brajt sajd ovv lajf!


Idag har jag bränt mig i solen! Det gör ont! & jag hatar de fula ränderna man får! Varckert är det inte!

RSS 2.0