We Will Rock You

Var på rockmusikalen We Will Rock You igår! Bruno Mitsogiannis i huvudrollen, & det var helt sanslöst vad GRYM han var! Bra platser hade vi också, på rad 6! Jag är sjukt nöjd & tacksam över att se den!
Genomgång av dagen:
Jobbade mellan 09:00 - 12:00, & delade ut pastasås med tonfisk vid Universitetet.
Åkte in till kontoret, gjorde en fotodok. & typ chillade galet.
Sen bestämde vi att vi skulle ta en öl innan musikalen (alla AL + jag, Beccasin & Lisa), vid Skanstull, för där kostade tydligen en öl 23:-! Så det gjorde vi, mycket trevligt var det.
SEN, när vi ska röra oss (nu blev det lite pinsamt & jobbigt), så ska vi gå över ett övergångsställe, & i mitten av vägen är det ett trafikljus, varav vi får rött, vilket jag inte riktigt uppmärksammar, så Becca säger åt mig att inte gå & komma tillbaka när jag börjat gå över gatan, så jag vänder mig om, går typ in i M & då lite halft puttar bort honom från gatan också. & så bara ser jag L's blick! Hennes ögon tredubblas & munnen står lite sådär halvöppen! Så jag vänder mig mot B fort som fan & säger nåt till henne! Sen åker jag, B & Mar med L i bilden & , Helt Plötsligt SKRIKER L ut "Men Sabina! M****!" & vad fan ska jag säga?!? Jag får ur mig "Va?!" & L börjar bara asgarva, skitnöjd över att hon hade rätt! Jahapp, så var det med den hemligheten!
& så musikalen! HElt fantastiskt! Jag tycker verkligen att ALLA borde se den! Se den Se den Se den!!!!!
Fick skjuts av L hem, som då såklart ville veta mer, men jag hade väl inte så mycket att berätta :P
Tack för en jättebra dag!

Tatueringssug!

Usch, jag är så himla sugen på ny tatuering! Jag vet bara inte vilken jag ska börja med! & vart jag ska få pengarna ifrån! :S Fan!

Lite uppdateringar från mig också! Jag gör ett försök!

MORGON!
Ledig, men uppe klockan sex på morgonen för att Jenna ska till skolan & jag lovade henne att hålla henne sällskap & fixa kaffe & så innan hon måste åka. Har hällt upp i våra nya kaffemuggar vi fick av Jennas mamma i förregår! Jättefina, med lock & allt, lite termosliknande, & så mörkröda! Vi tackar så hjärtligt för dem!
IGÅR
Igår var jag & Jenna & förtidsröstade vid Stadsbiblioteket också, vilket känns bra att ha gjort! Jag har varit lite rädd för att jag skulle skjuta upp det enda till valdagen & då bli så irriterad på den långa kön att jag helt skitit idet, men nu är det iallafall avklarat, & jag behöver inte tänka mer på det för tillfället!
THE BOONDOCK SAINTS
MacManus blir det på Halloween! Jag är så jävla pepp på Halloween i år, så det är nästan inte sant! Har haft massa tankar kring vad jag ska vara & hur lägenheten ska dekoreras, osv! Det ska bli så sjukt kul! & igår så slog det mig verkligen vad jag skulle vara! Murph MacManus! Såklart! & så får Jenna vara Connor MacManus! Kläder ser inte heller så ut att bli så svårt att få till - Jacka (har vi redan båda två, tack vare min vackra lillasyster), Svart polotröja (jag kommer DÖ, men det får det nästan vara värt!), Skor (hittade jag ett par som jag TROR kommer från när vi i 12:an satte upp pjäsen "Festen"), Jeans (har jag, men skulle antingen behöva sy in ett par, eller köpa ett par nya), Solbrillor (får vi se om vi fixar fram ett par, eller skiter i), Korshalsbandet (tänkte vi göra egna), & så tatueringarna (Jag har redan VERITAS på handen, Jenna har AEQUITAS, men det går ju bort direkt, så det får vi göra om, plus Heliga Maria på halsen, m.m.) Vi har också citat & böner! ;)
VERITAS! Jag blis så sjukligt sugen på att göra den på riktigt, verkligen! Det är så jäkla snyggt hur den sitter där! Börjar en bit ut på pekfingret & går ned längs handen! Fan, vad snyggt det är! Jag får typ rysningar bara av att titta på det! & så kan jag ju lägga till att det är det latinska ordet för "Sanning", så Varför Inte skaffa den? Jag Vill verkligen Inte att den ska gå bort från min hand! (För övrigt betyder AEQUITAS "Rättvisa" & jag tror att Jenna är mycket sugen, hon också!)
FÖRÄLSKAD
En en gång är jag alldeles förälskad i en jättefin människa! Inte sådär så att jag är kär, men ändå lite sådär att det pirrar i magen! Dock finns det gott om både för & nackdelar, men det behöver vi inte ta här, kanske. Men VAD ska man göra?

RSS 2.0